Corporate identiteit
Elk bed van Magnitude is uniek, maar het volgende hebben ze allemaal gemeen: slapen op een Magnitude-bed, dat is slapen volgens je mooiste dromen. Vanuit die gedachte werd het iconische Magnitude beeld geconcipieerd. “The night is mine”, een sterke visuele metafoor voor luxueus slapen, die tot de verbeelding en het hart spreekt.

Een beeld dat recht naar de essentie gaat, is sterk genoeg om de identiteit van een merk aan op te hangen. Zo sterk dat het overal terug komt. Van winkelpunt tot advertenties, van vrachtwagen tot inspiratieboek; zie je het beeld, dan zie je Magnitude.

Campaign Image Wolves

Na het iconische beeld met de zwarte mannen in 2006, werd in 2013 een vervolg aan dit verhaal gebreid. Slapen op wolven, nog een tikje gevaarlijker, een tikje uitdagender.

Inspiratieboek
“The night is mine” vertaalt zich letterlijk in een hoogstpersoonlijk bed, volledig samengesteld volgens de wensen van de slaper. Om tot een gedroomde slaapbeleving te komen, maakten we een inspiratieboek waarin de ervaring en kennis van de stylisten van Magnitude samenkomen met alle opties en technische mogelijkheden die de stoffeerders kunnen bieden.

Catalogue Design

Magnitude featuring
Magnitude werkt regelmatig samen met een befaamde ontwerper om de collectie aan te vullen met unieke design-bedden. Telkens versterken we deze samenwerking met de juiste communicatie in advertenties, een leaflet en in het inspiratieboek.

Content pages design

Resultaat
Luxueuze nachten? Die zijn van Magnitude. Zeg je Magnitude, dan zeg je iconisch imagobeeld. Zeg je iconisch beeld, dan zeg je Magnitude. Dankzij de sterke positionering heeft Magnitude zijn plaats in de markt stevig verankerd. Met onze inspirerende productcataloog weet dit beddenbedrijf keer op keer klanten te verrassen met een geheel eigen slaapbeleving.