Identiteit
Een eerste stap was het herbekijken van de visuele identiteit. Het resultaat? Een evolutieve bijsturing van het logo die dynamiek uitstraalt. Vanuit het nieuwe logo werden ook de Watergeniuskleuren bijgestuurd. Van wit en blauw naar zwart en goud, van klassieke waterbehandelaar naar eigenzinnig bedrijf met een kwalitatief gamma dat stevig in z’n schoenen staat.

Productgamma
Met de komst van de Home Water Station™ stelden we het hele productgamma van Watergenius scherp. Elk product uit de range kreeg een make-over met een eigen positionering, beeldvorming en een nieuwe naam, geheel in lijn met de nieuwe strategie.

Line Up

Communicatietools
Een straffe sales organiser, een eigen krant, aantrekkelijke productbrochures, opvallende verpakkingen … Van handleidingen tot bedrijfskledij, van een welkomstgeschenk tot een member gets member programma, van displays tot beursstanden, alle communicatie van Watergenius werd onder handen genomen en bijgestuurd. We schrapten wat niet werkte, werkten bij waar nodig en voegden toe waar we in geloofden. Met als resultaat: alle mogelijke tools om het hele Watergenius gamma op een efficiënte en doeltreffende manier in de markt te zetten.

Folder_watergenius

Website
Natuurlijk kon ook de website niet ontbreken. Samen met The Craft maakten we de switch naar een lead generating tool. De site kreeg een volledig nieuwe opbouw en een user-friendly design dat perfect aansluit bij de nieuwe visuele taal. Als kers op de taart bouwden we een interactieve lead generating test, waarmee bezoekers kunnen uitzoeken welk toestel het best bij hun noden past.

IMac_Watergenius

Resultaat
Het productgamma is duidelijk vormgegeven, de Home Water Station™ heeft een mooie plaats in de markt veroverd, de nieuwe website / lead generator draait op topsnelheid en genereert dagelijks en zonder al te grote inspanningen nieuwe, kwalitatieve leads.