The Global Report
Onze meest intense uitdaging voor Denys? Hun jaarlijkse Global Report. Voor dit jaarlijkse rapport starten we met doorgedreven interviews, om dan all the way te gaan tot we een state-of-the-art verslag voor de wereldwijde bouwindustrie kunnen afleveren. De herkenbare covers zorgen elk jaar voor een nieuw deel van een unieke verzameling. Intussen is de Global Report een internationaal referentiewerk geworden voor de sector en genereert het nieuwe klanten uit verschillende continenten.

Covers-Global-Reports

Denys zoekt hongerige medewerkers
Naast de corporate communicatie van het activiteitenverslag, namen we ook de employer branding onder handen. We ontwikkelden een eenvoudig, maar toch impactvol recruitment concept dat multi-inzetbaar is. Je komt de campagne tegen in advertenties, op social media, op werven… En dat in 3 talen - zo willen we zeker zijn dat we de perfecte medewerker bereiken, waar die zich ook bevindt.

Hongerige Medewerkers

Een performante online showcase
De nieuwe Denys website biedt een uitgebreid inzicht in alle projecten en alle disciplines op een overzichtelijke manier. Met ruimte voor toepasselijke visuals en het verhaal achter Denys. Ontdek het zelf op denys.com.

Imac Denys

Het resultaat?
Een gelukkige klant met een performante website, nieuwe medewerkers en een prachtige verzameling collector’s items (aka The Global Reports). En dat maakt ons dan weer gelukkig.