Website
Om alle aanbod van de partners op één plaats te centraliseren, bouwden we samen met The Craft een overzichtelijke website. Een handige filter, een duidelijke fotoviewer en een doeltreffend contactformulier maken prospects tot converterende leads. Ook wie vragen heeft, vindt een eerste antwoord terug op de website. Samen met de contactgegevens van alle mogelijke partners die kunnen helpen.

Introbeeld Zeeuws Vl

Persaanpak
Om een boodschap op grote schaal maar met een beperkt budget te verspreiden, is een goede persaanpak essentieel. Op regelmatige basis verspreiden we persberichten rond de vastgoedprijzen en de indrukwekkende aantallen Vlamingen die richting Nederland verhuizen. De berichten worden niet enkel opgepikt, we zien bij media-aandacht ook steeds opnieuw een piek in het aantal bezoeken op de website en in het aantal aanvragen die de aangesloten partijen ontvangen.

Mediacampagne
Regelmatige mediacampagnes brengen de indrukwekkende boodschap van het betaalbare Zeeuwse aanbod op de juiste plaats onder de aandacht van het juiste publiek. De campagnes bestaan uit baanaffichage, krantenadvertenties en bioscoop-spots, steeds met een knipoog.

Advertenties Zeeuws Vlaanderen

Info-avonden
De stap zetten om naar Nederland te verhuizen, dat doe je enkel als je tot in de puntjes geïnformeerd bent. Om vraag en aanbod samen te laten komen, organiseren we op regelmatige basis een info-avond. Na een introductie door de partners van de Stichting, krijgen de aanwezigen de kans om alle mogelijke vragen te stellen.

Social Media
Verhuizen naar een ander land, het roept heel wat vragen op. Vragen die zowel door onze deelnemende stakeholders als door ervaringsdeskundigen beantwoord kunnen worden. We zien dan ook dat de Facebookpagina groter werd dan verwacht. De pagina wordt druk bezocht en veranderde in een echt platform voor geïnteresseerden, nieuwsgierigen en ervaringsdeskundigen. Sharing is er de boodschap.

I Mac Zeeuws Vlaanderen Social Media

Resultaat
De resultaten van dit traject zijn verbluffend. Meer en meer Vlamingen vinden de weg naar Zeeuws-Vlaanderen, de website wordt druk bezocht, op regelmatige basis komt de “volksverhuizing” aan bod in de pers en de Facebookpagina van de stichting is een waar platform voor verhuizers, geïnteresseerden en (nieuwe) Zeeuws-Vlamingen. Conclusie: Zeeuws-Vlaanderen is daadwerkelijk onze 11e provincie geworden.