Sindsdien bleven we meeschrijven aan het Quax-verhaal met een consistente communicatiestrategie en grensverleggende productcatalogi. Het is dus alleen maar logisch dat we met Quax het avontuur van een volledig digitale communicatie aangaan.

Quax 01

Digitale reset

De combinatie van hedendaagse vormgeving en kleurentaal van het meubilair en de duurzame communicatie liggen aan de basis van het Quax-succes. Tot nu. Wanneer de actuele Coronacrisis van de ene dag op de andere het consumentengedrag op zijn kop zette. De klant anno-Corona brengt zijn tijd digitaal door, zijn screen time groeide exponentieel en ook het aankoopgedrag digitaliseerde drastisch.

Quax 02 groot

Snel schakelen

Opportuniteiten (h)erkennen en snel schakelen is voor elke ondernemer belangrijk, nu meer dan ooit. Dus werd er in een recordtempo een nieuwe COVID-19-proof strategie doorgevoerd. In een eerste fase werden verkoopsondersteunende tools aangereikt om het internationale netwerk van winkeliers te stimuleren naar en te steunen in een digitale ommekeer.

Quax 03 groot

The Future


Om deze strategie verder te implementeren staan er nieuwe opnames gepland voor deze zomer. Helemaal in lijn met het Quax-DNA. De moraal van dit verhaal? Lean en mean handelen, is het enige juiste antwoord op elke soort crisis. Angst verlamt, creativiteit activeert, dus: don’t bounce backwards, jump forward!