Identiteit

Een bed dat even uniek is als uzelf voor een optimale nachtrust: dat is de essentie van het gepatenteerde SLAAP-DNA® en de systemen van Ergosleep®. We kozen er dan ook voor om dit concept nog eens extra in de verf te zetten door het te symboliseren in een vernieuwd logo: een verwijzing naar de individuele instellingen op ieder Ergosleep®-bed als persoonlijke DNA-code van de slaper, met bovendien een subtiele nadruk op het ergonomische aspect - “ergo” - van het product. Een heldere, consistente boodschap in een modern jasje met als kers op de taart een verhoogde merkbekendheid bij de consument.

Introbeeld Ergosleep

Communicatietools

“Je bent zoals je bent, slaap dan ook zoals je bent”. De boodschap van onze campagne nodigt uit om je unieke, authentieke zelf te zijn, in perfecte harmonie met je gepersonaliseerde Ergosleep-bed. Voor onze advertenties wouden we dan ook echte, oprechte, overtuigde Ergosleep slapers in beeld brengen. En wie beter dan de gerenommeerde Belgische fotografe Lieve Blancquaert om deze authenticiteit op een pure en naturelle manier vast te leggen op de gevoelige plaat?

En daarnaast werd het SLAAP-DNA van Ergosleep ook via andere kanalen op de wereld losgelaten, in de vorm van radiospots (die je onderaan deze pagina kan beluisteren), een tv-spot en een vernieuwde website.

Advertentie Pic Gif

Conceptboek

Als kroon op het werk bundelden we de identiteit van Ergosleep in een uitgebreid conceptueel boek. Een ultieme samenvloeiing van de technologische en innovatieve expertise, de focus op beleving, de eindeloze opties voor personalisatie en de hedendaagse looks en designs die Ergosleep zo onderscheiden. En het uitgelezen instrument om klanten te begeleiden bij het individuele consultatie- en belevingsproces.

Pages Ergosleep

Resultaat

Ergosleep is het meest gekende merk in de Belgische beddenmarkt. Als top of mind merk is Ergosleep in het hoofd van de consument nauw verbonden met het SLAAP-DNA-concept. Meer dan 400.000 klanten later kunnen we spreken van een succesvol communicatietraject.