Communicatievisie

Op vlak van kwaliteit, duurzaamheid en recycleerbaarheid gaat er niets boven Derbigum roofing. In een eerste fase van de nieuwe communicatiestrategie - met een aftrap op 29 november 2019 - werd het integrale recyclageconcept voorgesteld aan de wereld van de dakdekkers.

Dakdekkers die het recyclagecharter ondertekenen en zich engageren om circulair te werken zullen als Futureproof dakdekker meer aandacht krijgen in de markt. Velen spreken over duurzaam gedrag. Derbigum voegt de daad bij het woord. Uniek in de sector.

Advertentie 1

Merkambitie

Derbigum steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken en neemt zijn ecologisch en maatschappelijke engagement ter harte. Sinds 1990 bouwt het bedrijf continu aan een grote recyclage-site. Intussen wordt een volledig programma uitgerold om alle overschotten maximaal in te zamelen voor recyclage: gaande van productieresten tot snijresten op de werven, maar evenzeer het recycleren van roofingdaken na hun levensduur. Derbigum garandeert als enige speler in de markt voortaan de terugname van uw dakbanen (vanaf 1500 m2) na hun levensduur voor recyclage.

Cover Folder 215x275 mm

No Roof To Waste

Het volledige recyclageprogramma en bijhorende communicatie komt onder de noemer ‘No Roof To Waste’. Dit maakt geïntegreerd deel uit van alle Derbigum communicatie-uitingen. Vanaf 2020 zullen de communicatieplannen zich ook naar ruimere doelgroepen uitbreiden om Derbigum opnieuw als dé referentie en als de enige ecologisch verantwoorde dakbedekking in de markt te zetten.

Folder 215x275 mm open