Identiteit
Een goed product heeft een passende naam en een passende identiteit nodig. De Just Click technologie stond centraal bij het uittekenen van het logo. Bij het bepalen van de fotografie focusten we op het gevoel van ontspanning en vrijheid dat bij een zorgeloos dagje fietsen hoort.

Lancering
Een lancering is pas succesvol als ze niet onopgemerkt voorbij gaat. Mede door de indrukwekkende tv-spot en dito campagnebeelden kende Cykell een vliegende start. Met dank aan Walibi.

Introbeeld Cykell

Communicatietools
Van uitgepuurde brochure tot duidelijke sales organiser, van opvallend point of sales materiaal tot een dynamische website (in samenwerking met The Craft), we startten van scratch en voorzagen Cykell in alle nodige tools om in België en Nederland een stevig dealernetwerk uit te bouwen en de consument te bereiken

I Mac

Herlancering
Naar aanleiding van de samenwerking met/overname door het Australische Yakima, bekeken we samen met Cykell wat de nieuwe positionering in de markt zou worden. Op basis daarvan tekenden we samen met The Craft een nieuwe website uit.

Yakima Demo-films
Om de producten van Yakima vlot te lanceren in Europa, ontwikkelden we in huis en van A tot Z een aantal demofilms om de werking van het cargo-equipment te illustreren.

Catalogus Cykell Picgif

Resultaat
Het succes van de Cykell fietsendrager vertaalde zich in nieuwe business-opportuniteiten. Dankzij de hoge kwaliteit van het product en het salesnetwerk, kon Cykell nieuwe samenwerkingen opstarten met Yakima (Australië - distributie voor Europa) en Croozer (Duitsland). Vandaag is Cykell veranderd van producent naar distributeur met een sterk netwerk en een sterk verhaal.