Niet zomaar een activiteitenverslag
Een activiteitenverslag is de perfecte kans om voor te stellen wie je bent en wat je doet, gebruik die dan ook: ga verder dan cijfertabellen en breng een verhaal. Licht je mensen uit, want zij zijn het die je bedrijf maken. Dat is exact wat we voor COPRO doen, elk jaar opnieuw. We bepalen het concept, verzorgen de fotografie van de COPRO people en maken het volledige verslag in 2 taalversies.

Herkenbaarheid is één van de sleutelwoorden die we hierbij hanteren. We trekken het concept van het activiteitenverslag telkens door naar de andere communicatietools (denk maar aan advertenties, een e-mailsignatuur, etc.).

Binnenpag Jaarverslag

&Co, het heartbeat magazine
Naast het activiteitenverslag bedachten we ook &Co. Het magazine toont een inkijk achter de schermen van COPRO: de mensen, het sportieve, COPRO tot over de grenzen… Ze zijn zoveel meer dan gewoon ingenieurs.

Cover Folder 215X275 Mm Co

De resultaten
Voor het vierde jaar op rij zorgt het activiteitenverslag voor leven in en buiten het bedrijf. Werknemers zijn fier om er in te staan en het bedrijf zelf krijgt een verhaal in de vorm van een mooie tool. We brengen elk jaar opnieuw heartbeat in een anders vrij droge sector.

Binnenpag Folder 215X275 Mm Co