Een sterke identiteit, online & offline dynamiek

De kracht van een herkenbaar, eenvoudig logo. Een sterke identificatie van de vestigingen, opvallende vrachtwagens, herkenbare werfdoeken… Vanuit een geïntegreerde, hybride aanpak activeren we voluit. We creëren campagnes via de dynamische websites, e-newsletters en social media. We integreren doeltreffende online marketing steeds met een sympathieke dynamiek op de vestigingen.

Briek magazine

We inspireren Bouwpunt continu tot meer toegevoede waarde, tot meer liefde voor hun klanten, tot een nog sterkere klantenrelatie. Het eigen magazine, Briek, brengt die hartslag samen met alle informatie en kennis naar zowel de vakman als de kwaliteitsbewuste doe-het-zelver.

Imac Bostoen

Heartbeat en lokale intensiteit

Het is bovenal de passie en de toewijding van de zaakvoerders en hun teams die Bouwpunt tot een uniek merk maken. We onderbouwen deze dynamiek met de ontwikkeling van meerwaarde-services (Bouwpunt Express, Bouwpunt Help, Bouwpunt Lab…) en met belevenis op het winkelpunt. Zo kon ook het WK 2018 heel wat vakmannen mobiliseren naar hun lokale vestiging en gaven ze hun pronostiek op ons unieke online platform.

Briek2

De resultaten

De energie van het merk kent een flinke boost: een sterkere visibiliteit, een grotere merkbekendheid, trouwe klanten én een sterke appreciatie vanwege de leveranciers-partners; dit alles samen met een gerichte focus op het verder uitbouwen van de bouwgroep van de toekomst.

Teamfoto2