Bij Vandekerckhove & Devos in Gent werken we samen met digital agency, The Craft. Het zijn zij die de websites en apps voor onze B2B-klanten ontwikkelen. Dat doen ze al jarenlang met Craft CMS en dat is geen toeval.

Craft developers love ‘hun’ Craft CMS

“The Craft houdt van Craft CMS omdat zowel Craft CMS als Craft Commerce je alle mogelijkheden geven om je website, webshop of app te bouwen. En dat met complete autonomie, want met deze CMS kan je heel flexibel werken”, vertellen Lander en Jeroen van The Craft. Die ‘from scratch’-vrijheid zou voor sommigen wel eens als een nadeel kunnen aanvoelen tegenover andere managementsystemen zoals WordPress die met templates werken. Maar The Craft doet gelukkig niets liever dan vanuit niets, iets creëren.

Het ontbreken van templates verplicht de webdesigner om een uniek webdesign te creëren waarin een eigen verhaal en karakter verweven zit en dat laat toe om een eigen design precies om te toveren tot een website. “Dat vraagt natuurlijk meer kennis dan werken met templates, maar de totale vrijheid op vlak van design en opbouw maakt dat ruimschoots goed”, klinkt het bij The Craft.

Craft CMS IBC Power Flowers

Zoekmachines love Craft CMS

Ook de voordelen op vlak van online marketing maken Craft CMS de moeite waard. Want niet alleen wij, maar ook Google en Bing houden van Craft CMS. De clean code van het CMS werkt goed. Heel goed. Én snel. Je online platform vliegt, zowel op desktop als mobiel. Dat kan omdat de code zelf optimaal gestructureerd wordt, met snelle resultaten in zowel Google als Bing tot gevolg.

Ook andere services zoals Google Analytics, Google Tag Manager, Google Search Console, Bing Webmaster Tools of Social Media cards zijn eenvoudig toe te voegen. Zo verzamel je in een mum van tijd de nodige data en heb je je vermeldingen op sociale media volledig in de hand.

Nog meer favoriete functionaliteiten van Craft CMS zijn onder andere het gemakkelijk vertalen van pagina’s, de mogelijkheid om eigen rechten van gebruikers toe te voegen, eenvoudige integratie van third parties zoals Campaign Monitor, Databases of Hubspot), de mogelijkheid tot een live preview (ook een heel leuke feature voor de klant) en het snel aanmaken en toevoegen van formulieren, ook door de eindgebruiker.

De klant loves zijn Craft-website

Vandekerckhove & Devos-klanten met een Craft-website (zoals Ranson, The Nautic & MeetDistrict) zijn tevreden over de moduleerbaarheid van hun site én de goede vertaling van hun wensen naar een online realiteit. Daar zit de totale controle over de look en feel van een website, die Craft CMS verschaft, natuurlijk voor iets tussen. In een wereld van eenheidsworst maakt die zekerheid voor klanten absoluut het verschil. En voor ons, want ook onze eigen website - waarop je nu leest - draait al jarenlang vlotjes op Craft CMS.

Dat wij fan zijn, kan je intussen wel raden, maar we zijn natuurlijk ook benieuwd naar jouw ervaringen met Craft CMS. Uittesten is dus de boodschap!

Ranson Webshop

Meer weten over dit top-notch CMS? Lees voor een volledige review van Craft CMS dit blogbericht op de website van The Craft.

JIJ MAAKT DE ZORGEN,

wij de oplossingen. Spring eens binnen.

Tel.: +32 (0)9 210 72 10
hi@vandekerckhove-devos.com