België had de Rode Koorts opnieuw te pakken, en die was bijzonder besmettelijk. Zelfs onze klanten konden er niet aan ontsnappen. Zo sloeg het supportershart bij Bouwpunt een slag over met ons unieke scorevoorspellingsplatform.

Ergosleep® ging nog veel verder dan de traditionele toptopical, met een solide en goed doordachte samenwerking met de Koninklijke Belgische Voetbalbond.

Slaap duivels goed

Advertentie Rodeduivels

Creëer een sterk product met een sterk verhaal en je zult lonende vragen ontvangen. Van de Koninklijke Belgische Voetbalbond bijvoorbeeld. Na het uitvoeren van marktonderzoek naar ergonomische bedden, raakte het medisch personeel van de Rode Duivels zo enthousiast over de unieke eigenschappen van Ergosleep®’s SLAAP-DNA®dat ze hen om een ​​unieke samenwerking vroegen. Wat betekende die samenwerking? Dat elke Rode Duivel zijn persoonlijke metingen heeft laten opnemen en tijdens het WK in Rusland in een gepersonaliseerd Ergosleep®-bed sliep. Volledig aangepast aan zijn SLAAP-DNA®. Omdat een goed uitgerust lichaam beter presteert.

Creëer een sterk product met een sterk verhaal en je krijgt gegarandeerd directe nieuwswaarde. Want als zelfs de Rode Duivels slapen volgens hun SLAAP-DNA®, waar wacht je dan nog op? Om dit sterke verhaal volledig tot leven te brengen, hebben we met een recordsnelheid een PR-, radio- en printcampagne voor Ergosleep® ontwikkeld. Dankzij onze aanpak kwam Ergosleep® zeker in het vizier. Score!

Ontdek onze duivelse radiocommercial voor Ergosleep® hieronder, draai je volume omhoog!

Word lid van de supportersclub

Wk2018 Flag Affiche

Samen met The Craft creëerden we een uniek platform waar je de scores kon voorspellen, gekoppeld aan je favoriete Bouwpuntwinkel. Het filiaal met de beste voorspellingen won een afterparty om nooit te vergeten. En natuurlijk speelde elke deelnemer ook voor een waardevolle prijs voor zichzelf. Om de lokale Bouwpuntwinkels volledig te ondersteunen bij het verspreiden van het WK-virus, hebben we hen geholpen bij het ontwerpen van de noodzakelijke tools: vlaggen, posters, elektronische handtekeningen, e-nieuwsbrieven, etc.

Hulp nodig?

Heb je een nieuwswaardig verhaal te vertellen? Ben je op zoek naar een coach om goals te stellen en je te helpen scoren?

JIJ MAAKT DE ZORGEN,

wij de oplossingen. Spring eens binnen.

Tel.: +32 (0)9 210 72 10
hi@vandekerckhove-devos.com