De afgelopen maanden waren voor niemand vanzelfsprekend, maar ook in moeilijke tijden ontstaan veel nieuwe kansen. Kansen creëren (en grijpen!), was dan ook meer dan ooit ons focuspunt. En zo komt het dat we ondanks de Coronacrisis toch heel wat nieuwe projecten hebben kunnen opstarten, zowel voor kersverse klanten als voor enkele ‘oude’ bekenden. We stellen ze graag aan je voor.

De ‘camionetjes’ van Maurice Mathieu zijn al generaties lang een bekend en welkom beeld in het Antwerpse. Ze bezorgen immers de lekkerste ambachtelijke dressings, sauzen en salades aan slagers, delicatessenzaken, traiteurs, bakkers, snackbars, grootkeukens en restaurants over het hele land, én dat al bijna 90 jaar! Na al die tijd zijn de Maurice Mathieu producten nog altijd even vers en smakelijk, maar de smaakmakende marketing was zo goed als onbestaande. Tijd voor Vandekerckhove&Devos, met een evolutieve identiteit en binnenkort ook een nieuwe communicatiedynamiek.

UCRC - de overkoepelende organisatie die tien collectieve onderzoekscentra uit evenveel sectoren verbindt - had nood aan heldere communicatie-ideeën om hun naamsbekendheid en hun visibiliteit te versterken bij de bedrijven. We sloegen de handen in elkaar om voor hen een volwaardige communicatie-aanpak op poten te zetten. Binnenkort meer nieuws hierover.

ETAP is al sinds 1949 specialist in energie-efficiënte, flexibele en comfortabele lichtoplossingen voor professionele omgevingen. Met klanten als scholen, ziekenhuizen, kantoorgebouwen en industriële werkplaatsen zorgt ETAP niet enkel voor de verlichting en noodverlichting maar ook voor nieuwe concepten zoals Light as a service. En omdat Vandekerckhove&Devos communicatie ‘as a service’ ziet, laten wij graag nieuw licht schijnen op ETAP.

Argenta is een bedrijf dat deuren opent, letterlijk dan. Als specialist in allerlei baanbrekende scharnieren, schuifdeuren en andere technieken, zijn ze synoniem met innovatie. Vernieuwing die wij bij Vandekerckhove&Devos natuurlijk zullen doortrekken met een communicatieplan dat weldra ook figuurlijk deuren zal openen.

Een bedrijf dat door de komst van het Coronavirus nog aan urgentie gewonnen heeft, is Polvo. Als expert in luchtbehandeling, zorgt Polvo immers voor een luchtkwaliteit waarin besmettingen door virussen of bacteriën geen kans krijgen. Verschillende ziekenhuizen, sanatoria, kantoren én woningen kregen al gezondere lucht aangemeten en met een baanbrekende ionentechnologie zuivert Polvo de lucht nu beter dan ooit. Aan ons om deze innovatieve oplossing in de markt te zetten. Diep ademhalen, en spring!

Ook in de categorie van gezonde oplossingen voor basisbehoeften zit Watergenius, een geniaal merk dat met het Home Water Station™ de koning van waterverbeteraars op de markt bracht. Het resulterende Genius Water® is een premium drinkwater dat na een eerste campagne van onze hand al door een veelvoud aan Belgische kranen stroomt. Maar een bruisend (pun intended) bedrijf als Watergenius staat niet stil. Naar aanleiding van 30 jaar Watergenius is het opnieuw tijd om de markt wakker te schudden. En daar is Vandekerckhove&Devos steeds voor te vinden. Santé!

WOOD.BE is het technisch centrum voor de houtnijverheid. Toegespitst op onderzoek en certificatie inzake hout in al zijn vormen, is WOOD.BE de ideale partner voor bedrijven in de meubel- en houtbouwindustrie, maar ook makers van pakweg houten speelgoed of rollercoasters kunnen bij hen terecht voor het testen van hun product en innovatie-onderzoek. Om al die partijen te motiveren om met WOOD.BE in partnership te treden ontwikkelde Vandekerckhove&Devos al voor de tweede keer een inspirerende brochure.

Je ziet het, wij - en onze klanten! - zitten niet stil. Tijden van disruptie geven ons een extra boost. Met een duidelijk zicht op de megatrends inspireren we heel wat bedrijven en organisaties om hun koers bij te sturen. Geïnspireerd om ook stappen vooruit te zetten? Je weet ons wonen!

KOM JE HART EENS LUCHTEN.

De tissues staan al op tafel.